fredag 5 november 2010

IKEA, idag igen!

Idag har jag varit till Valbo med Johanna och farmor. Först var vi in på Hööks och lämnade tillbaka Miros täcke, kollade runt lite men vi gick in på IKEA så vi kunde tänka lite. Tog lite fika inne på IKEA och sedan tittade vi runt lite innan vi gick ner till ta dig själv lagret och hämtade de möbler hon skulle ha, betala och ut och lämna dom. Sedan gick vi in igen och köpte småsakarna vi skulle ha, betalade och gick till Hööks. Vad vi köpte där kommer upp lite senare.

Bort till bilen och packa in sakerna och sen gick vi in på IKEA en sista gång för att äta lunch, haha. Påväg ut hittade vi lite fler saker. Bar sedan av hemåt igen. Följde med hem till farmor och bar in sakerna och kollade även på hennes nya hus, har aldrig varit in i det föut utan bara sett det utefrån.

Nu ska jag upp till stallet en vända och fota Johanna när hon rider, hon ska testa dressyrsadeln för första gången! Hoppas hon gillar den, den är skön att rida i men lite bred .. Men smällar man får ta när man har en bred häst.

Ha det bäst,
Jennie [Hjärta]

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar