tisdag 24 augusti 2010

Dressyrsadel!

Nu är premiärturen i transporten gjord! Han är lika snäll som alltid, går rakt in och står där inne och ser nöjd ut. Står still under hela resan så man börjar fundera om han har hoppat ut genom takluckan eller nått. (; Var lite stressad när vi lastade ut honom bara, men han fick äpple och gräs sen vart han nöjd.

Att hitta en sadel till hans rygg är däremot en svårare historia, av de 5(?) sadlar han provade var det en som låg bra. En Globus Clic, precis en sån som ponnydressyren på klubben är. Vi har i alla fall den på öppet köp i en vecka, vi provred aldrig i den där eftersom vädret inte var på topp. Kanske blir att byta upp till en större modell, det visar sig. Även den här måste paddas upp tills den kommer ner vid manken, så kilpadden får varva mellan hopp och dressyrsadel. Hemfärden gick bra den också och han såg så nöjd ut när han fick komma in i sin box igen.

Imorgon blir det att provrida sadeln, han fick vilodag idag istället för imorgon. Det passar bättre egentligen, då slipper man krångla med att rida när det är tävlingar på klubben och allt. Blev dressyrgjord, dressyrschabrak, stigbyglar och läder också. (; Vi får hoppas på att det här fungerar nu!

Globus Clic

Ha det bäst,
Jennie [Hjärta]

2 kommentarer:

  1. julia ( hejmivi @ bdb)24 augusti 2010 kl. 22:32

    åh, globus clic sadlarna är så bra! har ridit en en sån dressyrsadel en gång och sen har jag en globus clic hoppsadel. bääst :D

    det var den du red i när du provred mira :D

    SvaraRadera
  2. klubben har en sån sadel och jag har gillat den! :D haha, västa ballt! ;D

    SvaraRadera