lördag 7 augusti 2010

Fullt upp ..

Jag gick till stallet lite tidgare för att fota på Miro. Ställde kameraväskan utanför hagen och vad tror ni Con Risa gör? Jo, han sträcker halsen över tråden och ner med mulen i väskan .. Men han hittade ingenting ätbart där i coh började iställer dra i dragkedjorna! Jag flyttade sedan på väskan, vill inte ha den uppäten precis .. Ställde mig med dom i hagen, mysiga grabbarna. Stod och kliade på de båda två och de kliade vänligt tillbaka. (; Blev några bilder som kommer upp senare. (:

Lunchade med mamma och vägde upp påsarna, sen mockade jag till Miro. Gick hem och han trycka i mig lite mat och byta om på en kvart, sen upp till stallet igen. Moacka åt ridskolehästarna och sen komma fram till vem av alla hästar jag skulle rida .. Pernilla tyckte Helios så det fick blir så. (y) Upp till Näs och hämta och sedan borsta, sadla och tränsa.

Gick bra att rida. Varför står den ponnyn på ridskolan!? Han borde komma till någon tävlingsryttare tycker jag .. Red på volter och så, han var inte sådär överdrivet pigg utan mer lagom idag. Fick tom lägga på skänkeln några gånger! Red i en låg och rund form, när jag red fram gav jag honom handen för att se om han tog ett lägre stöd och det gjorde han. Behövde bara rida med sträckte tyglar och en mjukkontakt och skänkel så var det bra. I galoppen hittade jag dendär formen bitvis och han var lugn även där. Pernilla tyckte det såg bar ut så det var ju bra. (:

Jag och Helios för 2,5 år sedan, då var han 4 år. Kan säga att vi båda två utvecklats en hel del sedan dess ..

Sedan svampa av och så och ut på Näs .. Sen hjälpa till och ta in de sista hästarna. Äta glass och sedan borstade jag Miro och fixade med flugmedel och superbra hästsalva. Även lite idominsalva i mungiporna. Provade ett täcke på honom som Klara fått med Pollux för 100 år sedan, satt bra. Var liite långt och liite konstigt i bogen men det fungerar. (:



Älskar färgen! Och dessutom matchar den grimman. (;


Sedan har jag packat, det var tråååååkigt! ;o Men imorgon!

Ha det bäst,
Jennie ♥

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar