måndag 16 augusti 2010

Fm

Gick till stallet vid 10, Miro gick sida vid sida med Love i hagen och såg väldigt nöjd ut när jag kom. (: Dock hade han inte varit lika glad imorse, han och Gerda hade tydligen varit allt annat än vänner .. Tur det var en boxvägg mellan dom tror jag! Nu får han stå mellan Love och Juster istället.

Han och Love har funnit varandra, kul för Love att någon äntligen vill vara med honom. Det går brevid varandra och ser så glada ut, dock är Love dålig på att klia! Miro står där och försöker visa hur man ska göra och Love kliar lite halvdant tillbaka. ^^, Br det kanske, så manen blir liite tjockare nertill igen. Juster står i ett hörn och ser allmänt fundersam ut och funderar vart hans polare är .. Jag mockade och sedan fotade jag lite, fettade in diverse saker och sen kom Klara.

Idag ska vi skritta ut med Klara och Gerda, runt Dalsbyn blir det. Tar det som framskrittning en rider vi ett kort dressyrpass när vi kommer tillbaka. Vi ska också fota exriör på Gerda och Miro också, så ikväll blir det massor av bilder! (:

Ha det bäst,
Jennie ♥

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar